fbpx

In samenwerking met 17 andere escaperoombedrijven hebben we Creators United opgericht. Een teamverband waarmee we verschillende online projecten hebben aangepakt of waar we momenteel mee bezig zijn.

header-under-banner

Evadere Societatis is een online escape toernooi, van vier rondes. Teams van twee tot zes deelnemers kunnen zich opgeven voor dit evenement. De strijd begint 1 december aanstaande en zal spelen over de komende maanden. Elke ronde heeft een set aan nieuwe puzzels om te volbrengen die langzaam het verhaal van Evedere Societatis verhullen. Het winnende team krijgt de prijzenpot, een reis naar een onbewoond eiland en een deelname aan het geheime genootschap.

evaderesocietatis.nl

Habitat for Humanity ondersteunt mensen bij de bouw van een eigen huis zodat zij zelfstandig een beter bestaan kunnen opbouwen. Voor deze stichting hebben wij geholpen met het bouwen van een online escape game om het succes van hun projecten te tonen op een unieke wijze. De game is momenteel te spelen in vier verschillende versies: Nederland, Engeland, Ierland en Internationaal. Inmiddels zijn we ook bezig met een tweede project voor Habitat.

Nederland: habitatonlineexpeditie.nl
Internationaal: habitatonlineexpeditie.nl/en

Driven By Value is een organisatie gericht op het maken van een duurzamere toekomst. In hun opdracht hebben we meegeholpen aan een online game vol puzzels, gemaakt om de speler bewust te laten worden over het milieu en het gevolg dat veranderingen daarin kunnen hebben voor toekomst. Op dit moment zijn we nog bezig in de ontwerpfase, maar meer informatie volgt wanneer het spel uit is.

PPink is een kinderopvangorganisatie bestaande uit professionele pedagogen. In opdracht van PPINK hebben wij een escape game mogen ontwikkelen. Dit speciaal om de professionals aan het licht te brengen wat voor geweldig werk ze hebben. Voor alle puzzelfanaten en uiteraard voor de pedagogische professionals.

 

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT