fbpx

VR – TEAM GAME: LA CASA DE PAPEL

Reserveer direct

header-under-banner

¡Bella Ciao, dé VR escape game die je gespeeld moet hebben!

Stap in de nieuwste trend van escape games met een twist: de VR escaperoom, geïnspireerd door de wereldberoemde Netflix-serie La Casa de Papel. Onder begeleiding van ‘el Professor’ staan jij en je team voor de uitdaging om zowel virtueel als in de fysieke wereld een scala aan complexe raadsels op te lossen, alles om ongezien de Koninklijke Munt te verlaten.

 

Dit opwindende spel maakt gebruik van Pico VR-brillen en is opgedeeld in verschillende virtuele levels. Hier moet je de aanwijzingen uit de echte wereld combineren met de intrigerende puzzels van de VR escape game.

Om succesvol te zijn in dit avontuur is uitstekende communicatie en een scherpe concentratie een absolute must. Samenwerking is de sleutel tot het oplossen van de uitdagende puzzels. Deze VR escaperoom is geschikt voor groepen van 5 tot 12 personen en kost 135 euro per team. Een team bestaat uit maximaal 6 spelers.

Heb jij de moed van ‘Tokyo’ of ben je eerder een stille kracht zoals ‘Oslo’? Bundel je krachten met je medespelers en ga de uitdaging aan om zoveel mogelijk bankbiljetten uit de beruchte kluis te veroveren, maar let op, je hebt slechts 60 zenuwslopende minuten om te ontsnappen!

Hilariteits factor

****

Fysieke inspanning

**

Adrenaline factor

***

Moeilijkheids factor

***

Ontsnappings percentage

50%

Ideale aantal personen

5/6 per groep

Maximale tijdsduur

60 min

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

KRAAK DE PUZZELS SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA'S

TARIEVEN

Aantal personen Maandag t/m Zondag
Van 4 t/m 6 €135
Van 7 t/m 12 €270

DEZE SPELERS GINGEN JOU VOOR

Voorgaande speler

Leuke Escape room! Het enige mysterie wat wij nu nog proberen op te lossen na het ontsnappen uit Einstein’s Madness, is het mysterie waar onze foto met het bord en onze tijd is gebleven?

Voorgaande speler

A really interesting experience. You really get 100% focused on finding your way out. The clues are innovative and sometimes difficult. I only whish it could have had more “false clues” to set you off and heighten the difficulty.

Voorgaande speler

We werden enthousiast binnen gehaald en na een gezellig praatje kregen we de uitleg in de eerste kamer. Dit was onze eerste escaperoom en we vonden deze erg leuk om te doen.

Voorgaande speler

Met z’n vieren de psycho room ge-escaped! Super dat er meer kamers zijn en zit goed in elkaar! Maar die pop in de psycho room mogen jullie wel weghalen hahaha

BOEK DEZE KAMER

Reserveer direct

OF BEKIJK ONZE ANDERE KAMERS

Einstein’s Madness
Einstein’s Madness
Psycho
Psycho
Goeie Mie
Goeie Mie
Operation Mindfall
Operation Mindfall
Magic Portal
Magic Portal
Blackout
Blackout

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT