fbpx

Escaperoom
PSYCHO

Ontsnap voordat je het zelf wordt…

Reserveer direct

header-under-banner

Psycho

Plots word je wakker, je probeert weg te komen maar dan realiseer je je dat je in een boze droom bent terechtgekomen: je zit opgesloten in de wachtruimte van de inrichting, maar je hebt geen idee hoe je moet ontsnappen. Ook de paniek bij je vrienden druipt er vanaf – de adrenaline giert door je lijf.

Je bent slim genoeg om uit die kamer te ontsnappen, maar dan blijkt je tijdelijke geluk om te slaan in een nachtmerrie. Overal zie je gesloten deuren om je heen waaruit vreemde geluiden komen. Wat is er aan de hand? Hoe kom je hier weg?

Kom er samen met je team achter in zinderende escaperoom avontuur! Eindelijk een escaperoom met de gaafste technieken waarbij je je volledig onderdompelt in een compleet andere wereld!

Hilariteits factor

**

Fysieke inspanning

****

Adrenaline factor

****

Moeilijkheids factor

****

Ontsnappings percentage

40%

Ideale aantal personen

5

Maximale tijdsduur

60 min

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

KRAAK DE PUZZELS SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA'S

https://www.youtube.com/watch?v=qHI4sS7G4WQ&t=3s

TARIEVEN

Aantal personen Maandag t/m Zondag
6 €25 p.p.
5 €28 p.p.
4 €32,50 p.p.
3 €40 p.p.
2 €55 p.p.

DEZE SPELERS GINGEN JOU VOOR

Voorgaande speler

Leuke Escape room! Het enige mysterie wat wij nu nog proberen op te lossen na het ontsnappen uit Einstein’s Madness, is het mysterie waar onze foto met het bord en onze tijd is gebleven?

Voorgaande speler

A really interesting experience. You really get 100% focused on finding your way out. The clues are innovative and sometimes difficult. I only whish it could have had more “false clues” to set you off and heighten the difficulty.

Voorgaande speler

We werden enthousiast binnen gehaald en na een gezellig praatje kregen we de uitleg in de eerste kamer. Dit was onze eerste escaperoom en we vonden deze erg leuk om te doen.

Voorgaande speler

Met z’n vieren de psycho room ge-escaped! Super dat er meer kamers zijn en zit goed in elkaar! Maar die pop in de psycho room mogen jullie wel weghalen hahaha

BOEK DEZE KAMER

Reserveer direct

OF BEKIJK ONZE ANDERE KAMERS

Einstein’s Madness
Einstein’s Madness
Goeie Mie
Goeie Mie
Operation Mindfall
Operation Mindfall
Magic Portal
Magic Portal
Blackout
Blackout

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT