fbpx

Je verjaardagsfeestje in een Escaperoom vieren?

KRAAK SAMEN MET JE VRIENDJES EN VRIENDINNETJES DE PUZZELS EN ONTSNAP UIT ONZE ESCAPEROOMS.

Reserveer direct

header-under-banner

Binnenkort jarig?

Vier je verjaardag tijdens een van de meest spannende evenementen van Leiden. Kan jij met je vriendjes en vriendinnetjes binnen een uur ontsnappen uit onze escaperooms? Ben jij Einstein te slim af, klopt je intuïtie of is er toch meer aan de hand? Kan jij Goeie Mie haar duistere praktijken aan het licht brengen? Je zit opgesloten in de wachtruimte van de inrichting, maar je hebt geen idee hoe je moet ontsnappen. Ook de paniek bij je vrienden druipt er vanaf, de spanning giert door je lijf. Weet jij het hoofd koel te houden?

 

Unieke escaperooms

Treed binnen in de wonderlijke wereld van het grootste genie dat ooit geleefd heeft: Albert Einstein. Je stapt in zijn kantoor, en opeens word je overvallen door een onbehaaglijk gevoel. Klopt jouw intuïtie of is er toch meer aan de hand?

Je zit opgesloten in de wachtruimte van de Psycho inrichting, maar je hebt geen idee hoe je moet ontsnappen? Ook de paniek bij je vrienden druipt er vanaf – de adrenaline giert door je lijf.

Sluit het net rondom de beruchtste seriemoordenares uit de Leidsche geschiedenis door bij haar thuis in te breken om haar duistere praktijken aan het licht te brengen. Met een mindset van een doorgewinterde detective en een dosis stalen zenuwen aan jou de taak om de 91ste slachtoffer van Goeie Mie te voorkomen.

Help het aardmannetje om de Magic Portal te vinden en binnen de tijd te sluiten om de wereld weer in evenwicht te brengen of los je samen met jouw team Operation Mindfall de meest bizarre, uitdagende raadsels op en redden jullie de wereld van de ondergang.

Mogelijkheden

Vier je verjaardagsfeestje bij Escaperoom071! Dit kan op verschillende manieren, namelijk: onze reguliere escaperooms of onze Outdoor Escape Games.

Wij hebben drie verschillende reguliere escaperooms: Goeie Mie, Psycho en Einstein Madness. Voor onze Outdoor Escape Games hebben we 1 spel, Magic Portal. Dit spel heeft een hele leuke route die je kunt spelen: de McDonald’s route. Bij deze route krijg je tussendoor een ijsje en aan het einde kan je bij de McDonald’s lekker eten. Mocht dat niet je keuze zijn, werken we ook samen met verschillende restaurants.

De voordelen & het programma

Als je reservering succesvol is voltooid ontvangen wij jullie graag een kwartier voor aanvangstijd. Zodra jullie hier aanwezig zijn, hebben wij alles voor jullie klaargezet en wordt jullie het een en ander uitgelegd over het spel door de gamemaster.

Bij onze binnenescapes gaat de gamemaster met jullie de eerste kamer in, de regels worden uitgelegd en het verhaal van de kamer word je vertelt. Zodra de gamemaster de kamer heeft verlaten start de tijd.

 

Meer weten?

Escaperoom071 wilt voor een onvergetelijke herinnering zorgen. Hierbij hoort natuurlijk de beste service. Deze willen wij graag bieden en horen daarom ook graag wanneer er iets niet duidelijk is of als u specifieke wensen heeft. Geen vraag is te gek.

U kunt ons bereiken via mail of u kunt ons telefonisch bereiken.

E: welkom@escaperoom071.nl     T: 068311982

Eerdere feestjes bij Escaperoom071

Bij Escaperoom071 is er voor ieder wat leuks. Ook voor de grotere groepen hebben wij genoeg te bieden. Een reguliere escaperoom of één van onze Outdoor Escape Game? Vele zijn je al voor gaan!

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT