fbpx
header-under-banner

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje of een leuke teambuildingsoefening gedurende deze tijd? Onze nieuwe remote games zijn hier de perfecte vervanging voor. Voor slechts € 15,00 per persoon kun je deze games spelen die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven. In deze games zijn communicatie en samenwerking essentieel. Doormiddel van een online communicatieplatform kun je video- of audiobellen. Wij adviseren het gebruik van Zoom, Teams of Skype. Het is erg leuk ondervonden om met je collega’s op een andere manier samen te werken.

Bestellen

Bij de aankoop van deze games volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen op de website.

Grote groepen

Voor grotere groepen vanaf 50 personen tot 1000+ adviseren wij om contact met ons op te nemen door middel van de mail of via de telefoon. Mocht u gebruik willen maken van een demo, neem dan contact met ons op.

Het Pegasus Project

Groepen worden verdeeld in teams van maximaal 5 personen. De indeling mogen jullie zelf bepalen. Elk teamlid kan inloggen in de W.I.S.E. missie hub. Hiervoor hoeven jullie geen account aan te maken, wij zullen jullie een code toesturen die je kunt gebruiken.

Het spel duurt ongeveer 60 tot 120 minuten en kan in zowel het Nederlands als andere talen worden gespeeld. Het enige wat jullie nodig hebben is een pc/laptop met internetverbinding. Het spel kan vanaf 2 personen tot 1000+ personen tegelijk gespeeld worden. De prijs is vanaf 15 euro per persoon (exclusief BTW).

De Missie

Drie wetenschappers die aan het werk waren voor het bio-tech bedrijf ‘Spider Technologies’ zijn op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Wij hebben onze beste agent op pad gestuurd om dit te onderzoeken. Hij is echter plotseling verdwenen zonder enkele aanwijzing. Aan jullie de taak om te achterhalen wat er met de wetenschappers en onze agent is gebeurd. Vervolgens moeten jullie de geheimen van het Pegasus Project ontdekken en onthullen aan de wereld.

Museum Escape Online

Museum Escape is een nieuwe online beleving waarin je in teamverband een serie puzzels moet oplossen om zo de verscheidene musea te beschermen. Het is geschikt voor alle leeftijden, dus pak je vrienden, collega’s of familie en baan je twee tot zes uur een weg door het hackerssysteem. Een spannend spel gebaseerd op echte musea, waarin ieder zijn rol heeft te vervullen. Ga de uitdaging zelf aan, want… we hebben je nodig!

De Verloren Herinnering – Zakelijke Editie

Wanneer je op een dag een oude zolder betreedt, blijken er allerlei voorwerpen te liggen die een verhaal uit het verleden vertellen. Volg het verhaal met je team en kom erachter wat zich jaren geleden heeft afgespeeld. Een set aan ingewikkelde puzzels ligt klaar voor een creatief denkend team om opgelost te worden.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT