fbpx
header-under-banner

Remote game

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje of een leuke teambuildingsoefening gedurende deze tijd? Onze nieuwe remote games zijn hier de perfecte vervanging voor. Deze game is speciaal ontworpen om samenwerking, teambuilding & communicatie te verbeteren. Ideaal dus voor bedrijven.

De Missie

Drie wetenschappers die aan het werk waren voor het bio-tech bedrijf ‘Spider Technologies’ zijn op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Wij hebben onze beste agent op pad gestuurd om dit te onderzoeken. Hij is echter plotseling verdwenen zonder enkele aanwijzing. Aan jullie de taak om te achterhalen wat er met de wetenschappers en onze agent is gebeurd. Vervolgens moeten jullie de geheimen van het Pegasus Project ontdekken en onthullen aan de wereld.

Het Pegasus Project

Het spel duurt ongeveer 90 tot 120 minuten en kan in zowel het Nederlands als andere talen worden gespeeld. Het enige wat jullie nodig hebben is een pc/laptop met internetverbinding. Het spel kan vanaf 2 personen tot 1000+ personen tegelijk gespeeld worden. De prijs is vanaf 17,50 euro per persoon (exclusief BTW).

Grote groepen

Dit spel is geschikt voor grotere groepen tussen de 50 en 1000+ personen. Hierbij adviseren wij om contact met ons op te nemen door middel van de mail of via de telefoon. Ook als u gebruik wilt maken van een demo kunt u contact met ons opnemen.

Groepen worden verdeeld in teams van maximaal 6 personen. De indeling mogen jullie zelf bepalen. Elk teamlid kan inloggen in de W.I.S.E. missie hub. Hiervoor hoeven jullie geen account aan te maken, wij zullen jullie een code toesturen die je kunt gebruiken.

Door middel van een online communicatieplatform kun je video- of audiobellen. Wij adviseren het gebruik van Zoom, Teams of Skype of een andere online communicatietool.

Bestellen

Bij de aankoop van deze game volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen op de website.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT