fbpx

EEN INTERACTIEVE TEAMBUILDINGSDAG ORGANISEREN?

KRAAK SAMEN MET COLLEGA’S DE PUZZELS EN ONTSNAP UIT ONZE ESCAPEROOMS.

Reserveer direct

header-under-banner

ESCAPEROOM071 LEIDEN DAAGT JE UIT

Bent u op zoek naar een onvergetelijk en uitdagend bedrijfsuitje? Dan bent u bij Escaperoom071 aan het juiste adres. U wordt uitgedaagd om samen met uw collega’s te werken als één team. Alleen zo kunt u uit de mysterieuze, soms frustrerende kamer ontsnappen. De uitdaging is om uzelf te dwingen tot een succesvolle samenwerking met uw collega’s zonder dat stress in de weg staat. U krijgt 60 minuten de tijd om te communiceren, samen te werken en zo manieren te vinden om te ontsnappen. Communicatie is belangrijk en geduld is de sleutel om tot een succesvolle samenwerking te komen. Zet u schrap en heb plezier in het ontsnappen!

Mogelijkheden

Bij ons is er de mogelijkheid om met drie groepen tegelijkertijd te starten in onze kamers. Dit kan in onze binnen escaperooms (Psycho, Goeie Mie en Einstein’s Madness). Voor onze buitenescapes kunnen er meerdere groepjes bestaande uit 6 personen na elkaar starten. Zijn jullie gedurende deze tijd opzoek naar coronaproof teambuildinguitjes? Onze nieuwe remote game is hier de perfecte vervanging voor. Voor slechts € 15,00 per persoon kun je dit nieuwe spel spelen dat speciaal is ontworpen voor bedrijven. Deze game is uitermate geschikt om op veilige op afstand van elkaar te spelen. In dit spel zijn communicatie en samenwerking essentieel. Door middel van een online communicatieplatform kun je video- of audiobellen. Erg leuk om met je collega’s op een andere manier samen te werken.
Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een hapje en een drankje te bestellen of een bedrijfstraining van Riet Harteveld. 

 

De voordelen & het programma

Bij Escaperoom071 staan teambuilding, communicatie en samenwerking centraal. Door middel van lastige puzzels en raadsels worden jullie op de proef gesteld om al deze skills te gebruiken. Jullie kunnen in teams de strijd tegen elkaar aan gaan om zo een competitief element in het spel toe te voegen. Zo breng je het beste in jezelf en in jouw team naar boven. Bij aankomst is er de mogelijkheid om koffie of thee te krijgen. Als iedereen er klaar voor is, krijg je een korte uitleg over wat je te wachten staat. Let hier vooral goed op en mis niks!

Unieke escaperooms

Treed binnen in de wonderlijke wereld van het grootste genie dat ooit geleefd heeft: Albert Einstein. U stapt in zijn kantoor, en opeens word u overvallen door een onbehaaglijk gevoel. Klopt uw intuïtie of is er toch meer aan de hand?

U zit opgesloten in de wachtruimte van de Psycho inrichting, maar u heeft geen idee hoe u moet ontsnappen? Ook de paniek bij uw vrienden druipt er vanaf – de adrenaline giert door uw lijf.

Sluit het net rondom de beruchtste seriemoordenares uit de Leidsche geschiedenis door bij haar thuis in te breken om haar duistere praktijken aan het licht te brengen. Met een mindset van een doorgewinterde detective en een dosis stalen zenuwen is het aan u de taak om het 91e slachtoffer van Goeie Mie te voorkomen.

Help het aardmannetje om de Magic Portal te vinden en binnen de tijd te sluiten om de wereld weer in evenwicht te brengen of lost u samen met uw team Operation Mindfall de meest bizarre, uitdagende raadsels op en redden jullie de wereld van de ondergang.

Meer weten?

Escaperoom071 wilt voor een onvergetelijke herinnering zorgen. Hierbij hoort natuurlijk de beste service. Deze willen wij graag bieden en horen daarom ook graag wanneer er iets niet duidelijk is of als u specifieke wensen heeft. Geen vraag is te gek.

U kunt ons bereiken via mail of u kunt ons telefonisch bereiken.

E: welkom@escaperoom071.nl     T: 0683119822

Bedrijven die u voor zijn gegaan

Bij Escaperoom071 is er voor ieder wat wils. Ook voor de grotere groepen hebben wij genoeg te bieden. Wij bieden teamuitjes aan voor teams van 5 tot 100 man. Onder anderen de politie regio-midden, McDonalds en Universiteit Leiden zijn u al voor geweest!

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT