fbpx

EEN INTERACTIEVE TEAMBUILDINGSUITJE ORGANISEREN?

KRAAK SAMEN MET COLLEGA’S DE PUZZELS EN ONTSNAP UIT ONZE ESCAPEROOMS.

Reserveer direct

header-under-banner

ESCAPEROOM071 LEIDEN DAAGT JE UIT

Bent u op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsavontuur dat teambuilding naar nieuwe hoogten tilt? Dan verwelkomt Escaperoom071 u met open armen. Hier wacht u niet zomaar een bedrijfsuitje, maar een uitdaging die uw team dichter bij elkaar zal brengen dan ooit tevoren.

In deze mysterieuze, soms zelfs frustrerende kamer, wordt u uitgedaagd om als één geolied team te functioneren. De sleutel tot slagen is het smeden van een succesvolle samenwerking met uw collega’s, terwijl stress op afstand wordt gehouden. Een kostbare 60 of 90 minuten staan tot uw beschikking, waarin communicatie en teamwork tot bloei moeten komen om de juiste weg naar vrijheid te vinden.

In deze uitdagende escapade is communicatie van onschatbare waarde en geduld is de verborgen sleutel tot het slot van een succesvolle samenwerking. Maak u klaar voor een avontuur en laat de opwinding van ontsnapping uw team samenbrengen als nooit tevoren!

Lees meer

Mogelijkheden

Bij ons vind je tal van mogelijkheden om avontuur en teambuilding op een nieuwe manier te ervaren!

Dompel jezelf onder in onze 90 minuten durende uitdaging, geïnspireerd door de spanning van The Hunger Games en Squid Game. Hier, bij ons in The Elimination Game, word je uitgedaagd om effectief samen te werken, te communiceren en speciale ‘challenges’ op te lossen om samen met je team de andere teams te verslaan. Ga jij de uitdaging aan?

Voor een revolutionaire teamervaring raden we Squad GAME aan, onze meeslepende VR-escape game. Deze game is met maximaal 12 personen te spelen. Hierin worden jullie uitgedaagd met 6 unieke proeven, variërend van touwtrekken tot een glazen brug oversteken met alle risico’s van dien. Als je erin slaagt alle opdrachten met succes te voltooien, wacht je een onvergetelijke beloning. Maar wees gewaarschuwd, falen in een van de proeven betekent genadeloze eliminatie. Deze VR-game vereist uitmuntende teamcommunicatie en naadloze samenwerking om de puzzels op tijd op te lossen.

Voor een nieuwe wending aan de traditionele escape room, nodigen we je uit om de wereld van ¡Bella Ciao te betreden, geïnspireerd door de Netflix-serie La Casa de Papel. Onder de begeleiding van ‘el Professor’ staat jouw team voor de uitdaging om zowel virtueel als in de echte wereld complexe raadsels op te lossen om ongezien de Koninklijke Munt te verlaten. Dit spannende spel maakt gebruik van Pico VR-brillen en combineert virtuele niveaus met fysieke raadsels, waarbij uitstekende communicatie en scherpe concentratie cruciaal zijn voor succes.

NIEUW: Spel vanaf nu deze VR spellen ook op jullie eigen locatie of een locatie naar keuze. Wij zorgen voor alles en nemen alle spullen mee zodat jullie op jullie gemak in jullie eigen omgeving een van onze VR Games kunnen spelen. De prijs hiervoor bedraagt 150 euro per team voor de Casa de Papel en 160 euro per team voor de Squad Game. Meer informatie of reserveren kan via de mail.

 

Ervaar de Voordelen van Escape Room Teambuilding

Bij Escaperoom071 draait alles om teambuilding, communicatie en samenwerking. Onze uitdagende puzzels en raadsels dagen je uit om deze essentiële vaardigheden te benutten en versterken. Je kunt de competitie aangaan in teams, wat een extra spannend element aan het spel toevoegt en het beste in zowel jou als je team naar voren brengt.

Bij aankomst verwelkomen we je met een heerlijke kop koffie of thee om de energie op peil te brengen. Zodra iedereen klaar is, ontvang je een grondige uitleg over wat je te wachten staat. Het is belangrijk om hier goed op te letten en niets te missen, want het avontuur begint vanaf dat moment! Kortom, kies voor een escape room als de ideale manier om teambuilding en samenwerking op een uitdagende en spannende manier te bevorderen.

Unieke escaperooms

Treed binnen in de wonderlijke wereld van het grootste genie dat ooit geleefd heeft: Albert Einstein. U stapt in zijn kantoor, en opeens word u overvallen door een onbehaaglijk gevoel. Klopt uw intuïtie of is er toch meer aan de hand?

U zit opgesloten in de wachtruimte van de Psycho inrichting, maar u heeft geen idee hoe u moet ontsnappen? Ook de paniek bij uw vrienden druipt er vanaf – de adrenaline giert door uw lijf.

Sluit het net rondom de beruchtste seriemoordenares uit de Leidsche geschiedenis door bij haar thuis in te breken om haar duistere praktijken aan het licht te brengen. Met een mindset van een doorgewinterde detective en een dosis stalen zenuwen is het aan u de taak om het 91e slachtoffer van Goeie Mie te voorkomen.

Help het aardmannetje om de Magic Portal te vinden en binnen de tijd te sluiten om de wereld weer in evenwicht te brengen of lost u samen met uw team Operation Mindfall de meest bizarre, uitdagende raadsels op en redden jullie de wereld van de ondergang of helpen jullie Leiden aan het beschermen tegen een grootschalige cyberaanval in Blackout.

Meer weten?

Escaperoom071 wilt voor een onvergetelijke herinnering zorgen. Hierbij hoort natuurlijk de beste service. Deze willen wij graag bieden en horen daarom ook graag wanneer er iets niet duidelijk is of als u specifieke wensen heeft. Geen vraag is te gek.

U kunt ons bereiken via mail of u kunt ons telefonisch bereiken.
Mail Ons!
Bel Ons!

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

Bedrijven die u voor zijn gegaan

Bij Escaperoom071 is er voor ieder wat wils. Ook voor de grotere groepen hebben wij genoeg te bieden. Wij bieden teamuitjes aan voor teams van 5 tot 100 man. Onder anderen de politie regio-midden, McDonalds en Universiteit Leiden zijn u al voor geweest!

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT