fbpx

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HET SPEL

KUN JIJ IN 60 MINUTEN DE PUZZELS KRAKEN EN ONTSNAPPEN?

Reserveer direct via ons boekingssysteem

header-under-banner

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Wij adviseren je om minimaal 15 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Na ontvangst is er de gelegenheid om iets te drinken in onze ontvangstruimte, om je spullen op te bergen in de kluisjes en om eventueel naar het toilet te gaan. In de ontvangstruimte krijg je nog een korte uitleg en daarna wordt je begeleid naar de gereserveerde kamer.

Wat zijn de tarieven en eventuele kortingen?

Bekijk hier de reguliere tarieven. Wij adviseren je om daarnaast regelmatig onze Facebookpagina in de gaten te houden voor leuke acties en kortingscodes.

Hoeveel teams kunnen er tegelijkertijd in de escaperoom?

Escaperoom071 beschikt over 3 indoor escaperooms. Elke kamer is geschikt voor maximaal zes spelers. Via het menu “reserveren” kun je zien welke data en tijden er nog beschikbaar zijn. Als er een tijd niet bij staat dan is de kamer al volgeboekt. Data die je niet aan kunt klikken zijn ook al volgeboekt. Na het spel is er 15 minuten ombouwtijd nodig om de kamer gereed te maken voor een volgend team. Naast onze reguliere escaperooms, bieden wij ook 2 VR escape games (5-12 personen), 3 Outdoor Escape Games (6 personen per team, max 15 teams) en The Elimination Game (12-20 personen) aan.

Wij zijn met 7 of meer personen, kunnen jullie een uitzondering maken?

I.v.m. de kwaliteit van het spel, de maximale spelbeleving, de veiligheid en de grootte van de ruimtes, kunnen wij en mogen wij van de brandweer geen uitzondering maken. Zes personen is het maximum aantal personen (per kamer/per uur) dat deel kan nemen aan het spel. Twee personen is het minimum aantal personen (dit heeft te maken met de moeilijkheidsgraad van het spel). Mocht je groep bestaan uit meer dan 6 personen, maak dan de keuze voor 2 escaperooms of kies voor een ander soort game.

Voor wie zijn de kamers wel of niet geschikt?

Onze locatie is rolstoelvriendelijk en alle kamers bevinden zich op de begane grond. Er moeten echter enkele licht fysieke opdrachten uitgevoerd worden, die mogelijk niet door iedereen gedaan kunnen worden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken voordat u een boeking plaatst. Wij zullen onderzoeken of en hoe we aan uw vraag kunnen voldoen.

Ik ben claustrofobisch. Kan ik deelnemen?

We hebben vaker claustrofobische spelers mogen ontvangen bij Escaperoom071. Onze kamers zijn redelijk ruim, maar uiteraard kunnen persoonlijke ervaringen verschillen afhankelijk van de mate van claustrofobie. We hopen dat de volgende informatie behulpzaam is bij het maken van een beslissing of Escaperoom071 geschikt is indien een speler last heeft van claustrofobie: De kamers kunnen op elk moment verlaten worden. Indien gewenst, kan de deur open gelaten worden. De plafonds zijn hoog en de kamers zijn redelijk groot.

Is er een leeftijdgrens aan deelname?

Vanwege de complexe uitdagingen zijn de spellen geschikt voor kinderen ouder dan 11, indien ze deelnemen onder toezicht van een volwassene. Kinderen van 16 jaar of ouder kunnen zonder toezicht deelnemen.

Wanneer kan ik escaperoom071 spelen?

Wij zijn 7 dagen per week geopend (met uitzondering van bepaalde feestdagen) van 10:00 tot 23:00. In ons reserveringssysteem zijn de beschikbare data en tijden te vinden. U kunt ons ook dagelijks bereiken op 0683119822.

Waarom escaperoom071?

Wij zorgen voor een leuke en onvergetelijke ervaring met vrienden, familie of collega’s. Onze ontvangstruimte is geschikt voor zowel kleine als grotere groepen (teambuildings, vrijgezellenfeesten etc.). Onze games behoren tot de beste van de wereld.

Is het spel eng en/of gevaarlijk?

Je kunt eerder spreken van heel erg spannend in plaats van eng. Het is meer de beleving en de setting waarin je zit die het spannend kan maken. Er is nooit sprake van echt gevaar en er is altijd iemand aanwezig om de deur te openen. Daarnaast is er in elke kamer een knop aanwezig waarmee je in geval van nood zelf de deur kunt openen.

Wij willen een (bedrijfs)uitje organiseren, kan dit?

Absoluut! Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Escaperoom071 ligt in het centrum van Leiden omringd door diverse restaurants en kroegjes. Een combinatie-arrangement met onze Escaperoom is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor de reservering. Bij een annulering binnen 48 uur voor de reservering kan geen teruggave van het bedrag plaats vinden. Omboeken is afhankelijk van beschikbaarheid nog wel mogelijk. Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze e-mail in je SPAM of ongewenst terecht komt. Heb je geen bevestigings-e-mail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen. Annuleren van je reservering kan alleen telefonisch.

Hoeveel tijd neemt het spel in beslag?

Dat verschilt voor het soort game dat je gaat spelen: - Een reguliere escaperoom neemt in totaal zo’n 90 minuten in beslag waarvan 60 minuten speeltijd. - De Outdoor Escape Games duren ongeveer 150 minuten, waarvan 120 minuten speeltijd. - De VR Escape Games duren tussen de 90 en 120 minuten waarvan respectievelijk 60 en 90 minuten speeltijd. - The Elimination Game duurt ongeveer 120 minuten waarvan 90 minuten speeltijd.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

De betalingen vinden grotendeels online plaats. Bij zakelijke reserveringen kan er ook op factuur betaald worden. Last minute reserveringen kunnen op locatie per pin voldaan worden.

Mag ik mijn mobiele telefoon en/of tas meenemen in de escaperoom?

Nee, voordat je de escaperoom betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen veilig op te bergen in een kluisje. De sleutel van het kluisje kan je uiteraard wel meenemen.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, onze prijzen zijn inclusief 9% BTW.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT