fbpx

Escaperoom
GOEIE MIE

Ga jij dit Leidse mysterie kunnen ontrafelen…?

Reserveer direct

header-under-banner

Goeie Mie, de Leidsche gifmengster

Sluit het net rondom de beruchtste seriemoordenares uit de Leidsche geschiedenis door bij haar thuis in te breken om haar duistere praktijken aan het licht te brengen.  Met een mindset van een doorgewinterde detective en een dosis stalen zenuwen aan jou de taak om het 91ste slachtoffer van Goeie Mie te voorkomen. Ontrafel de puzzels en verzamel de bewijslast om de veroordeling van de Leidsche Gifmengster rond te krijgen.

Lukt het jou de sluwe gifmengster achter de tralies te krijgen? Kom er samen met je team achter in deze zinderende escaperoom avontuur! Eindelijk een escaperoom met de gaafste technieken waarbij je je volledig onderdompelt in een compleet andere wereld!

Hilariteits factor

***

Fysieke inspanning

**

Adrenaline factor

***

Moeilijkheids factor

*****

Ontsnappings percentage

30%

Ideale aantal personen

4/5

Maximale tijdsduur

60 min

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

KRAAK DE PUZZELS SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA'S

https://www.youtube.com/watch?v=7Hn5iyReTaE&t=2954s

TARIEVEN

Aantal personen Maandag t/m Zondag
6 €25 p.p.
5 €28 p.p.
4 €32,50 p.p.
3 €40 p.p.
2 €55 p.p.

DEZE SPELERS GINGEN JOU VOOR

Voorgaande speler

Leuke Escape room! Het enige mysterie wat wij nu nog proberen op te lossen na het ontsnappen uit Einstein’s Madness, is het mysterie waar onze foto met het bord en onze tijd is gebleven?

Voorgaande speler

A really interesting experience. You really get 100% focused on finding your way out. The clues are innovative and sometimes difficult. I only whish it could have had more “false clues” to set you off and heighten the difficulty.

Voorgaande speler

We werden enthousiast binnen gehaald en na een gezellig praatje kregen we de uitleg in de eerste kamer. Dit was onze eerste escaperoom en we vonden deze erg leuk om te doen.

Voorgaande speler

Met z’n vieren de psycho room ge-escaped! Super dat er meer kamers zijn en zit goed in elkaar! Maar die pop in de psycho room mogen jullie wel weghalen hahaha

BOEK DEZE KAMER

Reserveer direct

OF BEKIJK ONZE ANDERE KAMERS

Einstein’s Madness
Einstein’s Madness
Psycho
Psycho
Operation Mindfall
Operation Mindfall
Magic Portal
Magic Portal
Blackout
Blackout

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT