fbpx

Welkom bij ons unieke escaperoom en restaurant arrangement!

header-under-banner

Ben jij op zoek naar de ultieme combinatie van spanning, sensatie en smaak?

Ontdek de perfecte mix van raadselachtig plezier en verrukkelijke smaken met ons exclusieve escaperoom en restaurant arrangement, speciaal ontworpen voor groepen van 10 personen of meer. Laat je brein kraken terwijl je samenwerkt om uit onze escaperoom te ontsnappen, en vervolg daarna je avontuur met een onvergetelijke culinaire ervaring in een van onze geselecteerde restaurants.

Om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, vragen we je om je arrangement minstens een week van tevoren te boeken door een mail te sturen naar welkom@escaperoom071.nl. Op deze manier kunnen we de meest verfijnde details afstemmen en je een naadloze en boeiende dag bezorgen. Bereid je voor op een dag vol opwinding, mysterie en heerlijke gerechten, allemaal samengebracht in één onvergetelijk arrangement. Boek nu en creëer herinneringen die je nog lang zult koesteren!

ONTDEK DE SMAAK VAN DE ZEE!

Bezoek Visrestaurant Crabbetje

Oesters staan bekend om hun parels, en om hun fantastische smaak. Leiden heeft met visrestaurant Crabbetje zo’n oester in huis: een verborgen pareltje waar de smaak van de zee centraal staat. De specialiteit van visrestaurant Crabbetje, “Chefs menu”, met dagverse vis op verschillende manieren bereid, staat garant voor een waar visavondje uit. Dit arrangement is beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

Chefkok Theo en gastheer Rene Guijt heten u welkom in ons restaurant.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT