fbpx

VR – TEAM GAME: Squad Game

Reserveer direct

header-under-banner

VR-escape game Squad GAME!

Doe mee aan de ultieme Squad game, waarin je samen met je “squad” de strijd aangaat tegen de frontman die 6 unieke uitdagingen heeft bedacht om jullie te testen. Touwtrekken, knikkeren en een glazen brug oversteken met alle risico’s van dien staan op het programma. Als jullie met succes alle opdrachten voltooien, win je de hoofdprijs. Maar wees gewaarschuwd, als je team een van de uitdagingen niet haalt, volgt genadeloze eliminatie. Squad game is een unieke combinatie van puzzels in de echte wereld en de virtuele wereld, waarbij je een VR-bril gebruikt. Dit is dé ultieme VR escape game.

 

Om deze uitdagende VR escaperoom te overwinnen, moet je als team uitstekend samenwerken en efficiënt communiceren. Alleen dan kun je de opdrachten binnen de tijd voltooien.

Deze meeslepende VR game is geschikt voor groepen van 5 tot 12 spelers. Vanaf 7 spelers kun je het spel in twee verschillende teams tegen elkaar spelen. De speeltijd voor deze spannende VR escape game bedraagt 90 minuten. Ga de uitdaging aan en bewijs dat jij en je squad van het juiste kaliber zijn om deze opdrachten met succes uit te voeren!

Hilariteits factor

****

Fysieke inspanning

**

Adrenaline factor

***

Moeilijkheids factor

*****

Ontsnappings percentage

25%

Ideale aantal personen

5/6 per groep

Maximale tijdsduur

90 min

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

KRAAK DE PUZZELS SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA'S

TARIEVEN

Aantal personen Maandag t/m Zondag
Van 4 t/m 6 €145
Van 7 t/m 12 €290

DEZE SPELERS GINGEN JOU VOOR

Voorgaande speler

Leuke Escape room! Het enige mysterie wat wij nu nog proberen op te lossen na het ontsnappen uit Einstein’s Madness, is het mysterie waar onze foto met het bord en onze tijd is gebleven?

Voorgaande speler

A really interesting experience. You really get 100% focused on finding your way out. The clues are innovative and sometimes difficult. I only whish it could have had more “false clues” to set you off and heighten the difficulty.

Voorgaande speler

We werden enthousiast binnen gehaald en na een gezellig praatje kregen we de uitleg in de eerste kamer. Dit was onze eerste escaperoom en we vonden deze erg leuk om te doen.

Voorgaande speler

Met z’n vieren de psycho room ge-escaped! Super dat er meer kamers zijn en zit goed in elkaar! Maar die pop in de psycho room mogen jullie wel weghalen hahaha

BOEK DEZE KAMER

Reserveer direct

OF BEKIJK ONZE ANDERE KAMERS

Einstein’s Madness
Einstein’s Madness
Psycho
Psycho
Goeie Mie
Goeie Mie
Operation Mindfall
Operation Mindfall
Magic Portal
Magic Portal
Blackout
Blackout

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT