fbpx

Binnenkort Einstein’s Last Riddle

header-under-banner

Binnenkort:

Outdoor Escaperoom: Einstein’s final riddle

Voordat Einstein deze wereld heeft verlaten, werkte hij in het geheim aan een project. Dit project is nooit teruggevonden. Er zijn een aantal aanwijzingen en raadsels, maar tot dusver is niemand in staat geweest zijn laatste geheim te vinden en te ontrafelen.

Voor dit spel krijgen jullie de speciaal ontworpen Einpad mee en alle bezittingen die wij hebben kunnen vinden van Einstein.  Hiermee moeten jullie de juiste locaties zien te vinden om de verborgen raadsels op te lossen. Alleen als je alle raadsels oplost, kunnen jullie de tijdmachine activeren om de schatkist te vinden die Einstein heeft verborgen.

Het spel duurt 2 uur en is te spelen in groepen van maximaal 6 personen.

Liever een andere outdoor escaperoom spelen? Wij hebben ook nog de keuze tussen Operation Mindfall en Magic Portal.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

DEZE SPELERS GINGEN JOU VOOR

Voorgaande speler

Leuke Escape room! Het enige mysterie wat wij nu nog proberen op te lossen na het ontsnappen uit Einstein’s Madness, is het mysterie waar onze foto met het bord en onze tijd is gebleven?

Voorgaande speler

A really interesting experience. You really get 100% focused on finding your way out. The clues are innovative and sometimes difficult. I only whish it could have had more “false clues” to set you off and heighten the difficulty.

Voorgaande speler

We werden enthousiast binnen gehaald en na een gezellig praatje kregen we de uitleg in de eerste kamer. Dit was onze eerste escaperoom en we vonden deze erg leuk om te doen.

Voorgaande speler

Met z’n vieren de psycho room ge-escaped! Super dat er meer kamers zijn en zit goed in elkaar! Maar die pop in de psycho room mogen jullie wel weghalen hahaha

BOEK DIT SPEL

OF BEKIJK ONZE ANDERE KAMERS

Einstein madness
Einstein madness
Psycho
Psycho
Goeie mie
Goeie mie
Operation Mindfall
Operation Mindfall
Magic Portal
Magic Portal

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT