fbpx

Reserveer direct

header-under-banner

NIEUW
Nu speelbaar: Onze nieuwste outdoor escape game Blackout

Leiden wordt bedreigd met een grootschalige cyberaanval die een volledige blackout als gevolg heeft. Momenteel draait de stad op generators voorzien van noodstroom, maar deze generators houden het niet lang vol. Als de verwachte cyberaanval zal worden uitgevoerd, zal niets dat op stroom werkt nog functioneren. Ga samen met je team de uitdaging aan om dit te voorkomen en Leiden te redden.

Leer Leiden kennen op een unieke manier door deze outdoor game te spelen in het hart van Leiden. Ga op pad met een iPad en de nieuwste gadgets die beschikken over de meest moderne technologie op het gebied van Augmented Reality.

 

Dit spel duurt ongeveer twee uur en is ideaal voor feestjes, teamuitjes&teambuilding. Het percentage dat dit spel haalt is slechts 15%. Mocht je het halen dan behoor je dus tot de absolute top binnen de wereld van escaperooms.

De prijs voor deze game is €139

Hilariteits factor

***

Fysieke inspanning

****

Adrenaline factor

*****

Moeilijkheids factor

*****

Slagingspercentage

15%

Ideale aantal personen

2 - 6

Maximale tijdsduur

120 minuten

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

KRAAK DE PUZZELS SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA'S

https://www.youtube.com/watch?v=_zHegxNIfL0

Tarief

VOOR BUITEN ESCAPE GELDT ONGEACHT HET AANTAL PERSONEN
(2-6 personen per groep) EEN VAST TARIEF PER GROEP VAN 139 EURO.

€ 145,-

DEZE SPELERS GINGEN JOU VOOR

Voorgaande speler

Leuke Escape room! Het enige mysterie wat wij nu nog proberen op te lossen na het ontsnappen uit Einstein’s Madness, is het mysterie waar onze foto met het bord en onze tijd is gebleven?

Voorgaande speler

A really interesting experience. You really get 100% focused on finding your way out. The clues are innovative and sometimes difficult. I only whish it could have had more “false clues” to set you off and heighten the difficulty.

Voorgaande speler

We werden enthousiast binnen gehaald en na een gezellig praatje kregen we de uitleg in de eerste kamer. Dit was onze eerste escaperoom en we vonden deze erg leuk om te doen.

Voorgaande speler

Met z’n vieren de psycho room ge-escaped! Super dat er meer kamers zijn en zit goed in elkaar! Maar die pop in de psycho room mogen jullie wel weghalen hahaha

BOEK DIT SPEL

Reserveer direct

OF BEKIJK ONZE ANDERE KAMERS

Einstein’s Madness
Einstein’s Madness
Psycho
Psycho
Goeie Mie
Goeie Mie
Operation Mindfall
Operation Mindfall
Magic Portal
Magic Portal

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT