fbpx

Reserveer direct

header-under-banner

Welkom bij The Elimination Game Junior!

In deze spannende wereld nemen teams van jongeren het tegen elkaar op in verschillende coole uitdagingen. In deze wedstrijd kun je laten zien wat je kunt en misschien wel een plekje winnen bij de elite!

Er zijn 3 tot 5 teams, en elk team heeft 3 of 4 spelers. Ze doen mee aan allerlei uitdagingen die hun vaardigheden op de proef stellen, zoals slim denken, stressbestendig zijn, goed kunnen samenwerken en communicatievaardigheden. Het lijkt een beetje op een mix tussen een avontuurlijke escaperoom en een leuke spelshow. Tijdens het spel zorgt onze toezichthouder, Momo, ervoor dat alles eerlijk verloopt. Hij houdt alles in de gaten en helpt waar nodig.

Maar let op, er zijn ook geheime aanwijzingen en onverwachte wendingen in het spel, waardoor je altijd op het puntje van je stoel zit. De teams moeten echt samenwerken en hun creativiteit gebruiken om door de 5 uitdagingen te komen. Daarna is er een super spannende finale waarin de beste teams tegen elkaar strijden voor de ultieme prijs: de elite-status!

Dit spel is perfect voor jeugdgroepen, sportteams of schoolklassen die graag samen leuke dingen doen. Het is ook een fantastische manier om je vriendschap en teamwork te testen. Boek nu en ontdek welk team het beste samenwerkt en de meeste slimme oplossingen bedenkt in de Elimination Game, Junior!

 

Hilariteits factor

****

Fysieke inspanning

**

Adrenaline factor

****

Moeilijkheids factor

**

Ideale aantal personen

9/20

Maximale tijdsduur

90 min

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

KRAAK DE PUZZELS SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA'S

TARIEVEN

Aantal personen Maandag t/m Zondag
van 12 tot 20 personen €18 p.p.

DEZE SPELERS GINGEN JOU VOOR

Voorgaande speler

Leuke Escape room! Het enige mysterie wat wij nu nog proberen op te lossen na het ontsnappen uit Einstein’s Madness, is het mysterie waar onze foto met het bord en onze tijd is gebleven?

Voorgaande speler

A really interesting experience. You really get 100% focused on finding your way out. The clues are innovative and sometimes difficult. I only whish it could have had more “false clues” to set you off and heighten the difficulty.

Voorgaande speler

We werden enthousiast binnen gehaald en na een gezellig praatje kregen we de uitleg in de eerste kamer. Dit was onze eerste escaperoom en we vonden deze erg leuk om te doen.

Voorgaande speler

Met z’n vieren de psycho room ge-escaped! Super dat er meer kamers zijn en zit goed in elkaar! Maar die pop in de psycho room mogen jullie wel weghalen hahaha

BOEK DEZE KAMER

Reserveer direct

OF BEKIJK ONZE ANDERE KAMERS

Einstein’s Madness
Einstein’s Madness
Psycho
Psycho
Goeie Mie
Goeie Mie
Operation Mindfall
Operation Mindfall
Magic Portal
Magic Portal
Blackout
Blackout

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT