fbpx

HET ESCAPEROOM071 SPEL

KUN JIJ IN 60 MINUTEN DE PUZZELS KRAKEN EN ONTSNAPPEN?

Reserveer direct

header-under-banner

ESCAPEROOM071 LEIDEN DAAGT JE UIT

Denk jij te kunnen ontsnappen uit het meest besproken spel van deze tijd? Durf jij samen met jouw team opgesloten te zitten in een kamer? Een kamer die enkel pas van het slot gaat als het grote mysterie is opgelost binnen 60 minuten. Ga samen op zoek naar aanwijzingen, los raadsels en puzzels op en wie weet ontrafelen jullie wel het mysterie. Maak je klaar voor een spannend, uitdagend en vooral onvoorspelbaar spel.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT

DE ESCAPEROOMS ZIJN GESCHIKT VOOR JONGEREN EN VOLWASSENEN

Vrienden en familie
Samen met bekenden of familieleden een leuke dag beleven? Dan zijn jullie bij Escaperoom071 aan het juiste adres. Gegarandeerd zullen jullie veel plezier beleven en een spannend uur tegemoet gaan.

Bedrijven
Ben jij op zoek naar een memorabel bedrijfsuitje? Dan bieden wij jou een uitdagende activiteit aan. Escaperoom071 is een uniek spel dat inspeelt op diverse onderdelen van teambuilding. Een uitje waar nog weken over zal worden gesproken op de werkvloer.

Studenten
Gezellig met je studiegenoten een leuk en vooral spannend uitje organiseren? Bij ons krijg je op vertoon van je geldige studentenkaart 10% korting.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT