fbpx

Escaperoom op locatie

Afgelopen maandag hebben wij een zeer groot uitje mogen verzorgen voor VONQ in combinatie met stadscafé van der Werff. Het was een uitje voor 80 mensen opgesplitst in 2 groepen van 40 personen. De helft van de groep speelde bij ons in de escaperoom en de andere helft speelde onze escaperoom op locatie bij stadscafé van der Werff. De andere helft van de groep volgde telkens een training als onderdeel van een grote teambuildingsdag. Bent u of is uw bedrijf ook geïnteresseerd in een teambuilding dag of een escaperoom op locatie, dan kunt u verder lezen naar de mogelijkheden.

Escapen op locatie is bij uitstek geschikt als onderdeel van een studiedag of workshop t.b.v. teamontwikkeling. Het is de perfecte combinatie tussen werk en plezier. Leer je collega’s op een andere manier kennen en benut elkaars kwaliteiten. Goede samenwerking en uitstekende communicatie zijn hiervoor vereist. Dit spel is speciaal gemaakt om de teambuilding te verbeteren. Bij een escaperoom op locatie kan gespeeld worden in maximaal 10 teams van maximaal 6 personen per team.

Teambuilding

Dit spel is speciaal gemaakt om communicatie binnen een team te bevorderen. Door deze tijdsdruk laten medewerkers hun basisgedrag zien, gedrag wat zij ook op de werkvloer kunnen inzetten. Zo kunnen bepaalde vragen worden beantwoord zoals:

– Wie let op de kleinste details?

– Wie neemt de leiding?

– Wie volgt en wacht af?

– Hoe is de samenwerking binnen het team?

– Hoe verloopt de communicatie?

 

Mogelijkheden

Naast een escaperoom op locatie is het wellicht ook interessant om een training te volgen. Escaperoom071 werkt samen met Hartveld trainingen. De Escaperoom071 biedt in samenwerking met Harteveld Trainingen de mogelijkheid de samenwerking en communicatie binnen een team naar een hoger plan te tillen.

Voor meer informatie over een escaperoom op locatie kunt u hier terecht:

https://escaperoom071.nl/nl/escape-op-locatie/

meer informatie over trainingen:

https://escaperoom071.nl/nl/zakelijk/trainingen/

Voor meer informatie over teambuilding:

https://escaperoom071.nl/nl/zakelijk/teambuilding/

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT