fbpx

ESCAPE OP LOCATIE

Creëer teambuilding op locatie

Reserveer direct

header-under-banner

EEN UNIEKE INVULLING VAN WERK & FUN OP LOCATIE?

Escape op locatie is bij uitstek geschikt als onderdeel van een studiedag of workshop t.b.v. teamontwikkeling. Dit is de perfecte combinatie tussen werk en plezier. Leer je collega’s op een andere manier kennen en benut elkaars kwaliteiten. Goede samenwerking en uitstekende communicatie zijn hiervoor vereist. Dit spel is speciaal gemaakt om de teambuilding te verbeteren.

De Escaperoom071 biedt in samenwerking met Harteveld Trainingen de mogelijkheid de samenwerking en communicatie binnen een team naar een hoger niveau te tillen.

HET TEAM HEEFT 60 MINUTEN OM DE OPLOSSING TE VINDEN OM ZICHZELF ‘TE BEVRIJDEN

Door deze tijdsdruk laten medewerkers hun basisgedrag zien, gedrag wat zij ook op de werkvloer kunnen inzetten. Zo kunnen bepaalde vragen worden beantwoord zoals:

– Wie let op de kleinste details?
– Wie neemt de leiding?
– Wie volgt en wacht af?
– Hoe is de samenwerking binnen het team?
– Hoe verloopt de communicatie?

Wil je contact of meer info?
Mail welkom@escaperoom071.nl of bel 06-21804364

Escape op locatie

Het spannende element van een escaperoom beleven maar dan met het comfort van je eigen omgeving? Wij bieden ook escaperooms op locatie aan. Dit betekend dat je niet opgesloten zit in 1 van onze kamers maar dat je op kantoor of andere eigen ruimte dit spel kunt spelen.

Gewapend met een Ipad en een koffer vol geheime gadgets los jij samen met jouw team de meest bizarre, uitdagende raadsels op en redden jullie de wereld van de ondergang.

Kom samen met je team achter elkaars kwaliteiten en zorg dat je door samen te werken alle puzzels kunt oplossen.

Je kunt spelen in teams van 2 tot maximaal 6 personen. Maximaal 100 personen tegelijk.

 

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT