fbpx

ONZE PARTNERS

Wij zijn nauw betrokken bij de stad Leiden en werken dan ook samen met een aantal Leidse ondernemers voor het organiseren van de leukste uitjes.

Reserveer direct

header-under-banner

Zo hebben wij arrangementen (escaperoom+eten) bij een aantal restaurants en werken wij voor outdoor escape routes nauw samen met de McDonald’s voor een speciale kinderroute en met een aantal Leidse Musea voor educatieve routes voor onder meer middelbare scholen. Daarnaast doen wij ook aan speciale trainingen en teambuildingen met Hartveld Traningen.

Onze samenwerkingen:Partners

McDonald’s Leiden

Donkersteeg 7 | 2312HA Leiden
071-5160460

Samenwerking
Wij organiseren een speciaal arrangement van het spelen van een Escaperoom in combinatie met eten bij de McDonald’s. Daarnaast hebben wij ook een speciale OutdoorEscape route geprogrammeerd in samenwerking met de McDonald’s. Deze route is speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Partners

Educatieve museum route speciaal ontwikkelt voor scholen

Nieuwe Beestenmarkt 15-21, 2312 CG Leiden

Samenwerking
Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Partners

Educatieve museum route speciaal ontwikkelt voor scholen

Sint Aagtenstraat 10-12, 2312 CB Leiden

Samenwerking
Speciaal voor de scholen in Leiden hebben wij een educatieve museumroute ontwikkelt. Deze outdoor activiteit draagt bij aan een leerzame actieve dag!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Partners

Waag

Aalmarkt 21, 2311 EC Leiden

Samenwerking
Sinds de zomer van 2015 is dit monument als vanouds het levendige hart van de stad. Een plek die aanvoelt als een tweede thuis. Waar je kunt lunchen of dineren onder de prachtige gewelven van de monumentale Boterhal of in de glazen nieuwe aanbouw. De deuren van Waag Leiden staan open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Waag Leiden is ook voor een zakelijke meeting of lunch de centrale plek in Leiden.

Partners

Galerie Café Leidse Lente

Haagweg 4 A11, 2311 AA Leiden

Samenwerking
De culturele hotspot van Leiden.

*maak gebruik van de gratis vervoersbusjes van en naar de binnenstad

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT