fbpx

ONZE PARTNERS

Wij zijn nauw betrokken bij de stad Leiden en werken dan ook samen met een aantal Leidse ondernemers bijvoorbeeld bij het organiseren voor de leukste uitjes.

header-under-banner

Zo hebben wij arrangementen (escaperoom+eten) bij een aantal restaurants en werken wij voor outdoor escape routes nauw samen met de McDonald’s voor een speciale kinderroute en met een aantal Leidse Musea voor educatieve routes voor onder meer middelbare scholen. Daarnaast doen wij ook aan speciale traningen en teambuildingen met Hartveld Traningen.

Onze samenwerkingen:Partners

McDonald’s Leiden

Donkersteeg 7 | 2312HA Leiden
071-5160460

Samenwerking
Met beide McDonald’s in Leiden werken wij samen voor de leukste kinderfeestjes van Leiden! Zo organiseren wij een speciaal arrangement van het spelen van een Escaperoom in combinatie met eten bij de McDonald’s. Daarnaast hebben wij ook een speciale OutdoorEscape route geprogrammeerd in samenwerking met de McDonald’s. Deze route is speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Partners

Kloddertje Roze

Gerrit v/d Veenstraat 57 | 2321 CD Leiden
06 13 28 19 40

Samenwerking
Voor het organiseren van kinderfeestjes, bedrijfsuitjes werken wij samen met Kloddertje Roze. Denk hierbij aan ballonnen en het schminken van kinderen. Zo hebben wij samengewerkt bij het organiseren van een kinderuitje voor ex-patiënten van het LUMC Koning-Willen Alexander kinderziekenhuis in Leiden.

Partners

Bar Bruut

Steenstraat 22 | 2312CC Leiden
071-8899088

Samenwerking
Wij werken samen met Bar Bruut en andere Leidse restaurants bij het organiseren van een escaperoom met daar een diner aangekoppeld.

Partners

Karalis Leiden

Doezastraat 5 | 2311GZ Leiden
071-5141890

Samenwerking
Wij werken samen met Karalis en andere Leidse restaurants bij het organiseren van een escaperoom met daar een diner aangekoppeld.

Partners

Restaurant Proeflokaal Sijgje

Morsstraat 6-8 | 2312BM Leiden
071-3628437

Samenwerking
Wij werken samen met Proeflokaal Sijgje en andere Leidse restaurants bij het organiseren van een escaperoom met daar een diner aangekoppeld.

Partners

Volkenkunde Museum

Steenstraat 1 | 2312BS Leiden
088-0042800

Samenwerking
Wij werken samen met het Volkenkunde museum en andere musea aan een speciaal ontwikkelde educatieve route voor scholen. Deze route laat scholieren en studenten kennismaken met de stad en de cultuur van Leiden op een avontuurlijke wijze.

Partners

Sieboldhuis

Rapenburg 19 | 2311GE Leiden
071-5125539

Samenwerking
Wij werken samen met het Sieboldhuis en andere musea aan een speciaal ontwikkelde educatieve route voor scholen. Deze route laat scholieren en studenten kennismaken met de stad en de cultuur van Leiden op een avontuurlijke wijze.

Partners

Erfgoed Leiden

Boisotkade 2A | 2311PZ Leiden
071-5165355

Samenwerking
Wij werken samen met Erfgoed Leiden en andere musea aan een speciaal ontwikkelde educatieve route voor scholen. Deze route laat scholieren en studenten kennismaken met de stad en de cultuur van Leiden op een avontuurlijke wijze.


Partners

Rodos Good Taste

Turfmarkt 5 | 2312 CD Leiden
071 514 2300

Samenwerking
Wil jij de moderne Griekse keuken op haar best ervaren? Wij werken samen met Rodos, het sfeervolle restaurant in hartje Leiden. Je kunt langskomen voor een heerlijke koffie, borrelen met een bite, uitgebreid dineren… en eigenlijk alles ertussenin! Geniet van de klassieke Griekse gastvrijheid. Niet alledaags, wel exclusief.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT