fbpx
header-under-banner

Support Local Bon

Wie kan er na recente maatschappelijke ontwikkelingen in verband met het Coronavirus het beste support gebruiken? De kleine ondernemingen die in deze tijd in zwaar weer verkeren.
Daarom slaan wij de handen ineen om lokale bedrijven te helpen om deze crisis te doorstaan. Samen staan we sterk en alleen samen komen wij door deze gekke tijd heen.
We willen niet alleen lokale bedrijven helpen maar ook mensen die het financieel zwaar hebben. Gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen en ons in deze crisis hard nodig hebben.  De voedselbank in Leiden heeft hulp nodig en daarom hebben wij tijdelijk een Support Your Local Waardebon actie.
De actie werkt als volgt:
• Je koopt vooraf een cadeaubon van Escape Room ter waarde van €100.
• Van de €100 doneren wij  €20 aan  de voedselbank in Leiden. 
• Dan gaat er €20 naar een lokaal restaurant waar je voor dat bedrag een bestelling mag doen. (zowel afhaal als thuisbezorgd)
• De resterende €60 verdubbelen wij naar een waardebon van €120 vrij te besteden bij Escape Room Leiden. (Deze kan zowel dit jaar als volgend jaar uitbesteed worden)
• Let op! De aanschaf van de bon is definitief en kan niet ongedaan worden.
Samen proberen we op een creatieve manier de crisis te doorstaan. U helpt niet alleen ons en andere lokale bedrijven maar ook mensen die het heel hard nodig hebben.
Support your locals!

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT