fbpx
header-under-banner

Het Pegasus Project, het nieuwste spel van Escaperoom071

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje of een leuke teambuildingsoefening gedurende deze tijd? Onze nieuwe remote game is hier de perfecte vervanging voor. Voor slechts € 15,00 per persoon kun je dit nieuwe spel spelen dat speciaal is ontworpen voor bedrijven. Deze game is uitermate geschikt om op veilige op afstand van elkaar te spelen.

In dit spel zijn communicatie en samenwerking essentieel. Doormiddel van een online communicatieplatform kun je video- of audiobellen. Erg leuk om met je collega’s op een andere manier samen te werken.

Speluitleg

Groepen worden verdeeld in teams van maximaal 5 personen. De indeling mogen jullie zelf bepalen. Elk teamlid kan inloggen in de W.I.S.E. missie hub. Hiervoor hoeven jullie geen account aan te maken, wij zullen jullie een code toesturen die je kunt gebruiken.

Het spel duurt ongeveer 90 tot 120 minuten en kan in zowel het Nederlands als andere talen worden gespeeld. Het enige wat jullie nodig hebben is een pc/laptop met internetverbinding. Het spel kan vanaf 2 personen tot 1000+ personen tegelijk gespeeld worden.

Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen zowel op de app als op de website.

Grote groepen

Voor grotere groepen vanaf 50 personen tot 1000+ adviseren wij om contact met ons op te nemen. Mocht u gebruik willen maken van een demo, neem dan contact met ons op.

HET VERHAAL

Drie wetenschappers die aan het werk waren voor het biotechbedrijf ‘Spider Technologies’ zijn op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Wij hebben onze beste agent op pad gestuurd om dit te onderzoeken. Hij is echter plotseling verdwenen zonder enkele aanwijzing. Aan jullie de taak om te achterhalen wat er met de wetenschappers en onze agent is gebeurd. Vervolgens moeten jullie de geheimen van het Pegasus Project ontdekken en onthullen aan de wereld.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT