fbpx

Online Escape Game

Het Nieuwste spel van Escaperoom071

header-under-banner

NIEUW: OPERATION MINDFALL REMOTE GAME

Escaperoom071 presenteert met trots onze remote game “Operation Mindfall”, een spel dat speciaal ontwikkeld is door experts in deze coronacrisis. Dit spel is op afstand te spelen en voor het spelen is het niet vereist om bij elkaar te zijn in dezelfde ruimte.

Het spel:

Spider technologies is er in geslaagd om een breincontrole technologie te ontwikkelen om zo het beslissingsproces van mensen aan te tasten. W.I.S.E. doet een laatste poging om dit tegen te gaan, maar heeft een team van agenten nodig om dit voor hun uit te voeren. Jullie worden voorzien van alle benodigde informatie.

Het spel is te spelen vanaf 2 t/m max 6 personen per groep. 1 speler zal de commandant zijn die voorzien wordt van de login informatie om bij de puzzels te komen (iPhone of iPad nodig). Hiervoor is een account maken niet nodig. De rest van de groep zal de nodige informatie kunnen vinden op de website van W.I.S.E. (laptop/pc/tablet met internetverbinding nodig).

Communicatie en samenwerken zijn een vereiste om dit spel tot een goed einde te brengen. Online communicatieplatformen zoals Skype, Zoom, Teams en Discord zijn handige tools om te gebruiken hiervoor. De speelduur van dit spel bedraagt tussen de 90 en 120 minuten.

Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen zowel op de app als op de website

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT