fbpx
header-under-banner

Informatie omtrent coronamaatregelen vanaf 27 november:

 

Openingstijden

Onze openingstijden zijn door de nieuwe maatregelen wat beperkt. Wij zullen vanaf 27 november dagelijks geopend zijn van 10:00 tot 17:00. Het laatste tijdsslot waarin wij een kamer aanbieden is van 16:00 tot 17:00. Het is dus tijdelijk niet mogelijk om ’s avonds een escaperoom bij ons te spelen.

 

Vaccinatiebewijs

Wij hoeven als escaperoom onze bezoekers niet te controleren op coronatoegangsbewijs. Wel verzoeken we je om niet te komen spelen als iemand uit de groep klachten heeft of in aanraking is geweest met iemand die positief getest is op corona.

 

Mondkapjesplicht

Vanaf zaterdag 6 november is in alle publiek toegankelijke binnenruimtes het dragen van een mondkapje verplicht. Zo ook in onze ontvangstruimte. Wanneer je echter plaatsneemt op een zitplaats in de wachtruimte hoeft er geen mondkapje gedragen te worden. Ook tijdens het spel in onze escaperoom hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.

 

1,5 meter afstand

De anderhalve maatregel is vanaf zaterdag 6 november weer ingegaan. Dit geld ook bij ons in de wachtruimte, houdt dus zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand van ons personeel. Tijdens het spel hoeft er geen afstand te worden gehouden.

 

Beschikbare middelen

Wij hebben (geheel gratis) mondkapjes, handschoenen en desinfectiemiddel voor de bezoekers die hiervan gebruik willen maken. Eigen mondkapjes, handschoenen en desinfectiemiddel zijn natuurlijk ook toegestaan.

 

Groepsgrootte

Per kamer kunnen maximaal 6 personen spelen, ook wanneer deze niet uit hetzelfde gezin komen.

 

Bij ziekte

Mocht je op het laatste moment toch ziek zijn of klachten hebben, neem dan het zekere voor het onzekere en annuleer of verzet de reservering. Retournering van het bedrag is na 48 uur voor de afspraak helaas niet meer mogelijk, je ontvangt bij annulering binnen 48 uur voor de afspraak een voucher waarmee je de afspraak op een later moment kunt inplannen.

 

Extra maatregelen

Na ieder spel zullen wij de voorwerpen die vaak aangeraakt worden desinfecteren.
We hanteren een periode tussen twee groepen, waardoor groepen elkaar niet tegen zullen komen.
Reserveren is verplicht. We weten dus precies wie wanneer bij ons gespeeld heeft.

 

Wij hopen jullie binnenkort weer te verwelkomen in onze escaperoom.

DURF JIJ HET AAN?
RESERVEER DIRECT