fbpx

Coming soon!

Escaperoom071 presenteert nieuw spel!

 

Book now!

header-under-banner

VR – TEAM GAME: LA CASA DE PAPEL

¡Bella Ciao!

De nieuwe rage op het gebied van escape games. Dit nieuwe spel is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Onder begeleiding van ‘’el Professor’’ los jij samen met je team virtueel en in de echte wereld de meest uiteenlopende en uitdagende raadsels op zodat je ongezien, de Koninklijke Munt kunt verlaten.

Door middel van de speciale Oculus Go VR-bril is dit spel onderverdeeld in verschillende virtuele levels. Combineer de aanwijzingen uit de echte wereld met de puzzels uit de virtuele wereld.

Voor dit spel moet jouw team beschikken over uitstekende communicatie en concentratie. Goed kunnen samenwerken is een vereiste om de puzzels op te kunnen lossen. Dit spel is te spelen voor 2 t/m 6 spelers. Dit spel is zowel bij ons in de escaperoom te spelen als op een locatie naar keuze.
Ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten.

Heb jij net zoveel lef als ‘’Tokyo’’ of ben je juist een stille kracht zoals ‘’Oslo’’? Bundel je krachten samen en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk biljetten uit de beruchte kluis weet te veroveren binnen de 90 zenuwslopende minuten.

Tijdens dit spel, zal je uiteraard gekleed zijn als de bekende Spaanse overvallers die gekenmerkt worden door een rode overal, een Salvador Dalí masker en een M-16 machinegeweer.

DO YOU DARE?
BOOK NOW